FORFATTERE

For at sikre, at hver side på vores hjemmeside modafinildanmark.com giver brugeren pålidelige oplysninger om stoffet Modafinil, er vi støttet af kvalificerede og erfarne læger.

Caspar Nielsen

Caspar Nielsen

Arbejdserfaring

Jeg har altid været interesseret i unge og de problemer, vi som unge kan stå med. Jeg har tidligere arbejdet som instruktor på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet og været helt tæt på de mange forskellige udfordringer, som man kan opleve under studiet eller i gymnasiet.

Jeg skrev speciale om unge teenageres interesse for gaming, og hvordan gaming kan give tætte fællesskaber og være en kæmpe styrke frem for bare at betragtes som spild af tid.

Jeg tilbragte min praktik i Åben Anonym Rådgivning i Tårnbys familiehus, hvor jeg var helt tæt på familieliv og institutionsliv for mange forskellige aldersgrupper.

Min seneste ansættelse var i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Ballerup, hvor jeg som psykolog mødte mange forskellige unge, deres familier og havde samtaleforløb med gymnasieelever.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aarhus Universitet og er desuden medlem af Dansk Psykolog Forening.

Josefine Steenberg Olesen

Josefine Steenberg Olesen

Uddannelse og arbejdserfaring

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med særligt fokus på klinisk psykologi, tilknytning, traumer og børneneuropsykologi.

Jeg har arbejdet med mennesker i mange forskellige sammenhænge gennem ansættelser, frivilligt arbejde, studier og private sammenhænge.

Arbejdserfaring

  • Kræftens Bekæmpelse, gruppeleder for et sorgtilbud for børn, unge og deres familier
  • Børne- og Ungdomspsykiatri, psykolog i børneafdelingen
  • Bryd Tavsheden, onlinerådgivning af voldsramte børn og unge
  • Socialpsykiatrisk center Nordvest, støttende samtaler med mennesker tilknyttet psykiatrien
  • Psykiatrisk Center Nordsjælland, psykologpraktikant på et åbent sengeafsnit
  • Kvinderådgivningen Brunhilde, rådgivende terapisamtaler med unge kvinder
  • Falck Heathcare A/S, Den psykologiske Kriserådgivning
  • Sex og Samfund, tilknyttet LGBT+ perspektiv-gruppen
  • Ungdommens Røde Kors, støttende samvær med børn af kvinder på Krisecenter

Jeg holder mig løbende opdateret med bl.a. kurser, og modtager supervision af erfarne psykologer for at kvalitetssikre mit arbejde.

Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligt, hvilket vil sige at de oplysninger, du giver psykologen, ikke videregives til andre.

Herudover er jeg medlem af Dansk Psykologforening, og jeg følger psykologloven samt de Etiske Principper for Nordiske Psykologer.