SAMMENLIGNING AF MODAFINIL MED ANDRE NOOTROPISKE STOFFER

Armodafinil vs Modafinil (Provigil)

Det kemiske stof Armodafinil er en isomer af Modafinil og har derfor den samme molekylære struktur.

Armodafinil har de samme indikationer for brug som Modafinil, men den maksimale anbefalede dosis er lidt lavere end Modafinils maksimale dosis. Samtidig er Modafinil et mere populært lægemiddel end
Armodafinil.

Alle reagerer individuelt på hvert enkelt lægemiddel, hvilket betyder, at hvis Modafinil ikke virker, kan man prøve Armodafinil og omvendt.

Nuvigil vs Modafinil (Provigil)

Nuvigil er det mest populære lægemiddel, der indeholder den aktive ingrediens Armodafinil i sine tabletter. Modafinil køb i Danmark.

Adrafinil vs Modafinil (Provigil)

Den aktive ingrediens Adrafinil er en forløber for Modafinil og metaboliseres til Modafinil, når det er i kroppen. Derfor er adrafinil og modafinil det samme stof i kroppen. Det virker dog mere fornuftigt at tage piller med Modafinil, da kroppen ikke har brug for tid til at “metabolisere” det.

Adderall vs Modafinil (Provigil)

Kemikaliet Adderall har lignende virkninger som Modafinil, men er et mere kraftfuldt stof.

Adderall er også ordineret til behandling af narkolepsi ligesom Modafinil, men Adderall er mere vanedannende og har stærkere bivirkninger.

Ritalin vs Modafinil (Provigil)

Ritalin er et meget anvendt lægemiddel, der indeholder den aktive ingrediens metafenidat. Ritalin, ligesom modafinil, er ordineret til behandling af narkolepsi og ADHD, men Ritalin kan have mere alvorlige og vanedannende bivirkninger.

Modalert vs Modafinil (Provigil)

Modalert er handelsnavnet for et lægemiddel, der indeholder den aktive ingrediens Modafinil.

Koffein vs. Modafinil (Provigil)

Koffein er et psykoaktivt stof, der findes i kaffe, te, maté, sodavand, mad og medicin. Koffein stimulerer og fremskynder aktiviteten i centralnervesystemet og bruges til at få dig til at føle dig energisk og vågen. Koffein kan forstærke virkningerne af Modafinil, men samtidig brug af disse stoffer anbefales ikke. Ja, koffein kan tages i en enkelt kop kaffe for at forstærke virkningen af Modafinil på det rigtige tidspunkt.

Piracetam vs Modafinil (Provigil)

Piracetam er stamfaderen af alle nootropiske stoffer. På trods af sin lange historie er piracetam stadig et af de bedste lægemidler til effektiv og sikker mental stimulering og forebyggelse af mange sygdomme.

Piracetam og Modafinil er forskellige kemikalier med forskellige virkningsmekanismer og andre egenskaber.

Piracetam er skånsomt til langvarig brug i forskellige aldersgrupper.

Modafinil er et effektivt produkt til høj ydeevne på arbejdet og i studier.

Hvis du ønsker at opleve et ægte wake-up call under en lang og udmattende arbejds- eller studieperiode, hvis du har brug for hjælp til søvnforstyrrelser, hvis du ønsker at øge din hukommelse og taleevne, er Modafinil dit valg – et smart stof til smarte mennesker.