TIL HVILKE TILSTANDE MODAFINIL ANVENDES

Modafinil bruges til en række sygdomme, til at forbedre patientens generelle tilstand, til at øge kropstonen, til at forbedre hukommelsen og kvaliteten af tankeprocessen. Data om brugen af Modafinil som behandling af forskellige tilstande opdateres løbende.

Håndgribelige fordele ved Modafinil

En af de store fordele ved Modafinil er dets lave tolerance sammenlignet med andre stimulanser. Derfor er det blevet anvendt sikkert til en lang række sygdomme og tilstande.

Hvis en rask person eller en person med en kronisk sygdom tager Modafinil for første gang, er der absolut ingen afhængighed.

Hvis Modafinil derefter tages i længere tid, er der en lav eller ikke vanedannende tærskel.

Som med andre stoffer reagerer hver krop forskelligt på Modafinil.

Er Modafinil et lægemiddel?

Modafinil er ikke et narkotisk middel og kan bruges til neurologiske og andre lidelser. Find ud af prisen på Modafinil i vores online apotek.

Narkolepsi og Modafinil

Modafinil anvendes som et terapeutisk lægemiddel til patienter, der lider af forskellige søvnforstyrrelser, især i tilfælde af diagnosticeret hypersomni, hvor patienten har et overdrevent behov for søvn.
Modafinil hjælper disse patienter med at holde sig vågne i løbet af dagen, så de kan leve et fuldt liv.

Obstruktivt søvnapnø-syndrom

Søvnapnø er en søvnforstyrrelse og er en del af diagnosen narkolepsi. Modafinil hjælper patienter med søvnapnø med at undgå døsighed og træthed i løbet af dagen.

Derudover hjælper Modafinil ligesom andre narkoleptiske patienter med at forbedre opfattelsen af information, hukommelse og reaktioner.

Depression og bipolar lidelse

Modafinil er et lægemiddel, der er udviklet til at forbedre det generelle velbefindende hos patienter med visse kroniske sygdomme.

Især dets høje effektivitet har ført til dets anvendelse til behandling af depression og bipolar lidelse.

Det er blevet observeret, at træthed og angst, som er almindelige i den depressive periode, reduceres betydeligt, når man tager stoffet.

Depression og Modafinil

Kan Modafinil bruges mod depression? Ja, lægemidlet kan lindre patientens tilstand ved at reducere angst og andre symptomer.

Modafinil og Parkinsons sygdom

Modafinil er blevet anvendt i en kompleks terapi til behandling af Parkinsons sygdom hos en række patienter. Der er blevet observeret en generel forbedring af patienternes kognitive evner og en stigning i kropstonen.

Modafinil er ikke en godkendt behandling af Parkinsons sygdom, men kan anvendes som et supplement efter den behandlende læges skøn.

Modafinil og stofmisbrug

Der er dokumentation for, at Modafinil er blevet anvendt som et supplerende lægemiddel i behandlingen af kokainafhængighed. Der er rapporteret om længere perioder med ikke-narkotisk brug hos patienter, der tager Modafinil.

Modafinil undersøges stadig på dette område som en kompleks terapeutisk behandling.

Levercirrhose og modafinil

Modafinil er blevet anvendt til behandling af træthed og døsighed hos patienter med galdecirrhose.

Diabetes og modafinil

Der har været rapporter om indtagelse af Modafinil med en diagnose af type 2-diabetes. Patienter, der tog Modafinil, bemærkede en stigning i kropstonen og en generel forbedring af deres velbefindende.

Modafinil brug efter kemoterapi

Modafinil er blevet rapporteret anvendt til patienter, der behandles for kræft efter kemoterapi.

Der er rapporteret om forbedringer af hukommelse, hørelse, tale og generel tone.

Multipel sklerose og modafinil

Modafinil er ikke godkendt til behandling af multipel sklerose, men der findes oplysninger om dets anvendelse i forbindelse med denne sygdom.

En gennemsnitlig dosis på 200 mg i starten af dagen reducerede den neurologiske træthed og gjorde det muligt for patienterne at klare dagen mere effektivt.

Hyperaktivitetsforstyrrelse med opmærksomhedsunderskud

Selv om den eksperimentelle anvendelse af Modafinil til ADHD var vellykket, er det ikke blevet godkendt til brug hos ADHD-patienter.

Modafinil hos raske mennesker

Modafinil kan ikke kun tages af patienter med kroniske neurologiske og andre sygdomme.

Sunde voksne kan bruge Modafinil til at forbedre deres fysiske ydeevne, hukommelse og intelligens og til at lindre træthed og døsighed, når de skal fortsætte med at arbejde eller studere.